Metsästys ja toiminta-ammunta

Armoria

Kuopion Bellanrannassa sijaitseva Armoria myy uusia ja käytettyjä aseita sekä ostaa käytettyjä aseita. Armoria asekauppa on ase- ja eräliike, joka palvelee asiakkaita vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Metsästystarvikkeiden, teräaseiden, turvallisuusalan varusteiden, retkeilyvarusteiden ja -vaatteiden lisäksi armeijaylijäämätavaraa myyvä Kuopion Armoria on valikoimaltaan erittäin kattava ja laaja.

Tarvikkeita aktiiviseen toimintaan tarjoavan Kuopion Armorian valikoima pitää sisällään välineitä toiminnalliseen ammuntaan, aseita, aseiden osia, patruunoita ja metsästystarvikkeita. Lisäksi valikoimasta löytyy latauspaketteja, sekä muun muassa nalleja, hauleja, hylsyjä ja luoteja jälleenlataukseen.

Myös asevarusteita löytyy kaikkiin tarpeisiin. Hihnat ja lenkit, asepussit ja -laukut, äänenvaimentimet, käsiaseiden kahvat, ampumatuet ja muut asevarusteet kuuluvat kaikki Armorian valikoimaan. Armoria tarjoaa myös aseenkäsittelykursseja ja erilaisia paketteja ryhmille, joita pääsee ostamaan verkkokaupasta. Erilaiset kurssit ja ammuntapaketit tapahtuvat Armoria Training Centressä, joka toimii Vaajakoskella.

Kattavasta yhteistyöverkostosta ja oman maahantuonnin ansiosta alan huippumerkit löytyvät Armoriasta kilpailukykyiseen hintaan. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi laaja tuotevalikoima ja erinomainen palvelu tekevät Armoriasta esimerkiksi metsästäjille ja ammuntaa harrastaville mielenkiintoisen ja vierailemisen arvoisen käyntikohteen.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit: