Minigolf

Bellanpuiston Minigolf

Bellanrannassa minigolfia pääsee pelaamaan Bellanpuiston citygolfradalla. 18-reikäinen rata tarjoaa haastetta kaikenikäisille pelaajille taitotasosta riippumatta. Pelaamaan pääsee ilman varausta, joten minigolfturnaus esimerkiksi kavereiden kesken on mahdollinen aina kentän ollessa auki. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme varausta etukäteen.

Bellanpuiston citygolfkentän kiertäminen kestää arviolta noin tunnin, kun ryhmässä on neljä pelaajaa. Kentän ihannetulos eli lyöntimäärä, jolla kentän kiertää on 45 lyöntiä. Jokaisen kentän alusta löytyy taulu, joka kertoo par-luvun, jolla kentästä tulisi selvitä. Pelimaksuun sisältyvät maila, pallo ja tuloskortti, johon merkitset tuloksesi. Toisen pelikierroksen saa puoleen hintaan ja kolmas kierros on ilmainen.

Kivillä ja istutuksilla koristellut kentät ovat pintamateriaaliltaan tekonurmea. Ratojen kallistukset ja muotoilu takaavat ainutlaatuisen pelikokemuksen viihdyttävän citygolfin parissa. City Golf Europen suunnittelema ja rakentama kenttä on saanut inspiraationsa kansainvälisistä legendaarisista väylistä. Skotlannin, USA:n ja Espanjan kuuluisimpien kenttien lisäksi inspiraation lähteenä ovat toimineet myös paikalliset Tahko Golf ja TarinaGolf.

Citygolf on lajin luonteen vuoksi erinomainen perheen yhteinen harrastus. Se on myös erinomainen vaihtoehto kavereiden yhteiselle kesäpäivälle tai kollegoiden rentoutumiseen työpäivän jälkeen.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com