Sisäleikkipuisto

HopLop

Bellanrannassa sisäleikkipuistoon pääsee leikkimään HopLopissa. Sisäleikkipuistossa riittää touhuttavaa kaiken ikäisille lapsille perheilleen. HopLopissa tekeminen ei leikkimällä lopu ja kivaa riittää jokaiselle päivälle.

Bellanrannassa lapset pääsevät kokeilemaan rajojaan ja kokevat tärkeitä onnistumisen tunteita sisäleikkipuisto HopLopissa. Koettavaa riittää kaiken ikäisille lapsille taitotasosta riippumatta. Seikkailulabyrintissä riittää tutkittavaa pidemmäksikin aikaa ja pallomeri imaisee takuuvarmasti pienen leikkijän temmeltämään pallojen sekaan. Pienten leikkialueella puuhaa riittää 0–4-vuotiaille taaperoille, jotka saavat rauhassa touhuta ilman vaaraa isompien lasten vauhdista.

Sähköiset pelit, sähköautorata ja monipelikenttä pitävät huolen, että myös leikkimielisiä kisoja pääsee kokeilemaan. Lukuisat liukumäet sen sijaan tuovat vauhdin hurmaa jokaisen leikkijän päivään. Lisäksi Kuopion Bellanrannan HopLopissa on lukuisia muita aktiviteettejä, jotka takaavat, että sisäleikkipuistopäivästä ei tule tylsä.

HopLopissa on panostettu leikkiturvallisuuteen yhdessä viranomaisten kanssa, jotta leikkiminen olisi puistossa turvallista kaikille. Lapset ovat aina vanhemman vastuulla ja 10 vuotta täyttäneet lapset voivat leikkiä HopLopissa seikkailuluvalla, jonka huoltaja voi allekirjoittaa tuodessaan lapsen puistoon.

Tullessasi seikkailemaan HopLopiin muistathan ottaa mukaasi sukat ja juomapullon. Hygieniasyistä leikkiminen tapahtuu sukat jalassa ja vesipisteet on varattu käsienpesulle.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit: