Karting

Motorsport Kuopio

Bellanrannassa kartingia pääsee ajamaan Motorsport Kuopion viihdekeskuksessa. Valikoimasta löytyy niin eKartingia kuin ajosimulaattoreita. Ajotapahtumat sopivat erinomaisesti yksityistilaisuuksiin, yrityksille sekä ryhmille lajin luonteen ansiosta ja viihdekeskuksen kokoushuone palvelee näitä tilaisuuksia erinomaisesti.

eKartingia ajamaan pääsee litiumioniakuilla toimivilla eKarting-autoilla. Kevyesti ohjautuvat autot ovat säädettävissä sopivaksi eri tasoisille kuskeille, joten ajohetki on varmasti mieleenpainuva ja ikimuistoinen. Ratavarauksia Motorsport Kuopio ottaa mahdollisuuksien mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Ajosimulaattoreita Motorsport Kuopiossa on tarjolla useita erilaisia. Perusmalleilla esimerkiksi kaveriporukat pääsevät kilpailemaan paremmuudestaan kahdeksan hengen voimin. Näiden perusmallien lisäksi tarjolla on myös Next Level Racingin simulaattori ja Force Dynamics -liikesimulaattori, joista etenkin jälkimmäinen kokemuksena unohtumaton. Simulaattori on suunniteltu äärettömän realistista ajokokemusta silmällä pitäen. Force Dynamics tarjoaa kokemuksen, joka on verrattavissa oikeaan ralliin tai F1-auton vauhdin hurmaan.

Kartingin ajamisen jälkeen ryhmät voivat siirtyä kokoustiloihin, josta löytyy muun muassa 120 tuumainen valkokangas. Myös peli- ja viihdehuoneena toimiva tila on monipuolinen ja tarjoaa ryhmille erinomaisen tilaisuuden puida päivän kartingin aiheuttamia jälkipelejä ja nauttia rauhassa toistensa seurasta.

Ryhmien on mahdollista päästä myös RPS Brewingin tai Saanan saunatiloihin, jotka molemmat ovat kävelymatkan päässä ja toimivat yhteistyössä Motorsport Kuopion kanssa. Erilaisiin ryhmä- ja yritystilaisuuksiin on myös mahdollista tilata ruokailu.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com