Padel

Padel Club Kuopio ja Bellanpuisto

Maailmanlaajuiseen suosioon noussutta hittilaji padelia pääsee pelaamaan Bellanrannassa niin sisällä kuin ulkona. Bellanpuiston ulkokentät ja Padel Club Kuopio Bellanrannan sisäkentät kentät ovat World Padel Tour -tason huippukenttiä. Lajin luonteen vuoksi padel sopii sosiaalisena mailapelinä kaikille, taidoista riippumatta. Ainoa vaatimus on osua palloon, jotta pelit saadaan aikaiseksi.

Bellanpuiston ulkokenttiä pääsee käyttämään tekemällä kenttävarauksen Playtomicin kautta ja kentältä on mahdollista vuokrata itselleen maila sekä palloja. Kenttiä on yhteensä neljä, joten vakiovuoroista huolimatta kentiltä löytyy tilaa lajin kokeiluun ja harrastamiseen. Ulkokentät ovat avoinna syyskuun loppuun saakka.

Kuopion ensimmäinen padelkeskus Padel Club Kuopio on auki ympäri vuoden ja tarjoaa asiakkailleen Padel Shopin, mailavuokrauksen sekä seura- ja valmennustoimintaa. Kenttävaraukset tapahtuvat samalla periaatteella kuin Bellanpuiston ulkokentilläkin. Valmennustoiminnan ansiosta monipuolisia treenejä ja valmennusta tarjotaan kilpapelaajien lisäksi kaikille, jotka haluavat oppia lajin perusteet ja saada lajista mahdollisimman paljon irti.

Syyskuussa 2022 Padel Club Kuopio laajentui uudella padelkeskuksella ja 7 uudella sisäkentällä, joka mahdollistaa kaikkien lajista kiinnostuneiden lajikokeilut ja harrastamisen. Hauska ja sopivan haastava laji sopii erinomaisesti kunnon kohentamiseen ja kaiken tasoisille pelaajille. Nelinpelinä pelattavan lajin sosiaalinen puoli tuo lajiin oivan lisämausteen, jonka ansiosta hikoilu ja seurustelu onnistuu yhtä aikaa.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com