Padel

Padel Club Bellanranta ja Bellanpuisto

Maailmanlaajuiseen suosioon noussutta hittilaji padelia pääsee pelaamaan Bellanrannassa niin sisällä kuin ulkona. Bellanpuiston ulkokentät ja Padel Club Bellanrannan kentät ovat World Padel Tour -tason huippukenttiä. Lajin luonteen vuoksi padel sopii sosiaalisena mailapelinä kaikille, taidoista riippumatta. Ainoa vaatimus on osua palloon, jotta pelit saadaan aikaiseksi.

Bellanpuiston ulkokenttiä pääsee käyttämään tekemällä kenttävarauksen ja kentältä on mahdollista vuokrata itselleen maila sekä palloja. Kenttiä on yhteensä neljä, joten vakiovuoroista huolimatta kentiltä löytyy tilaa lajin kokeiluun ja harrastamiseen.

Kuopion ensimmäinen padelkeskus Padel Club Bellanranta on auki ympäri vuoden ja tarjoaa asiakkailleen Padel Shopin, mailavuokrauksen sekä seura- ja valmennustoimintaa. Kenttävaraukset tapahtuvat samalla periaatteella kuin Bellanpuiston ulkokentilläkin. Valmennustoiminnan ansiosta monipuolisia treenejä ja valmennusta tarjotaan kilpapelaajien lisäksi kaikille, jotka haluavat oppia lajin perusteet ja saada lajista mahdollisimman paljon irti.

Syksyllä 2022 Bellanrantaan rakentuu uusi padelkeskus, joka mahdollistaa kaikkien lajista kiinnostuneiden lajikokeilut ja harrastamisen. Hauska ja sopivan haastava laji sopii erinomaisesti kunnon kohentamiseen ja kaiken tasoisille pelaajille. Nelinpelinä pelattavan lajin sosiaalinen puoli tuo lajiin oivan lisämausteen, jonka ansiosta hikoilu ja seurustelu onnistuu yhtä aikaa.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit: