Ravintola

Ravintola Saana

Bellanrannassa sijaitsevassa Ravintola Saanassa tarjolla on aina monipuolista ja maukasta ruokaa, joista koostuva menu kunnioittaa paikallisia raaka-aineita. Kaunis Kallavesimaisema kuuluu aina annokseen, sillä talvellakin Saanassa on mahdollisuus nauttia terassifiiliksestä Saanan lasitetulla terassilla. Saanassa on ravintolan lisäksi sauna ja spa -osasto sekä todella tilava terassi, joka ulottuu useaan kerrokseen.

Ravintolassa nauttimaan pääsee monipuolisista makuelämyksistä. Sesongin mukaan vaihtuvat laadukkaat raaka-aineet hankitaan lähialueen tuottajilta mahdollisuuksien mukaan. Maukkaan lounaslistan, menun ja annokset kruunaa kattava juomavalikoima. Ravintolan lounas-, À la carte – ja brunssitarjoilut sopivat erinomaisesti niin ryhmille kuin itsekseenkin nautiskeltavaksi.

Saanan ravintolapalvelut ovat erittäin suosittuja, joten pöytävarauksen tekeminen varmistaa onnistuneen illan. Lisätietojaa erikoisruokavalioista ja allergioista saa Saanan henkilökunnalta. Tarjolla on sopivia vaihtoehtoja kaikille asiakkaille ja erityisruokavaliot sekä allergiat otetaan aina huomioon. Mahdolliset toiveet kannattaa ilmoittaa ennakkoon jo pöytävarausvaiheessa.

Kokoustamiseen ja erilaisiin ryhmätapahtumiin Saanasta löytyy useita erilaisia ratkaisuja. Erillisiä kokoustiloja, VIP-saunakabinetti ja kesäterassi mahdollistavat onnistuneen tapahtuman tilaisuuden luonteesta riippumatta.

Saanassa voit viettää aikaa ympäri vuoden ja hemmotella kaikkia aistejasi. Bellanrannassa sijaitseva Saana tarjoaa vierailijoilleen ikimuistoisia hetkiä, olipa kyseessä lyhyt visiitti tai koko päivän kestävä vierailu.

Tutustu Saanan uuteen, syksyn ja talven makuelämyksiä hemmottelevaan á la Carte -listaan täällä.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com