Ryhmäliikunta

Huippu Center – Ryhmäliikunta

Bellanrannassa ryhmäliikuntaan pääsee osallistumaan Huippu Centerin tiloissa. Monipuoliset ryhmäliikunnat motivoivat ja innostavat liikunnan pariin. Ryhmässä et jää koskaan yksin ja asiantuntevat ohjaajat antavat tarvittavan sysäyksen aktiiviseen liikuntaan.

Huippu Center tarjoaa ryhmäliikuntatunteja aamusta iltaan, joten jokaisen arkirytmi on helppoa sovittaa päivän tuntien mukaan. Voit aloittaa aamusi rauhallisesti kehoa huoltaen tai herättää kroppasi päivään sykettä nostaen. Monipuolisesta valikoimasta löydät erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivat.

Erikoisuutena Huippu Centerillä on tarjolla myös tramppatreeniä, joka tapahtuu trampoliinilla. Keskivartaloa aktivoiva treeni tuo hymyn huulille ja kehittää aerobista kuntoa, tasapainoa sekä keskivartalon syviä lihaksia. Sykettä nostava treeni on hauskaa ja se saa hien virtaamaan.

Erikoisempien tuntien lisäksi Bellanrannan Huippu Centerillä pääsee esimerkiksi perinteisille tunneille, kuten kahvakuulatreenin, zumbaan tai spinningiin. Kokonaisvaltaiseen kehon harjoittamiseen sopii erinomaisesti Huippu Centerin toiminnallinen treeni, jossa vastuksena käytetään muun muassa omaa kehonpainoa, kuntopalloja ja vastuskuminauhoja.

Huippu Centerillä on valikoimassaan edellä mainittujen tuntien lisäksi useita muita tunteja, joista tuntikuvauksen lukemalla löydät varmasti itsellesi sopivan tunnin. Tuntien harjoitteita on mahdollista muokata kevyemmäksi tai raskaammaksi liikkujan tarpeiden ja kuntotason mukaan, jotta jokainen tunti olisi sopivan haastava kokonaisuus.

Tunnit soveltuvat erittäin hyvin myös osaksi yritysten tyhy -päivää.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com