Sauna & Spa

Sauna & Spa Saana

Bellanrannassa, Kallaveden äärellä, sijaitseva Saanasta löytyy ravintolan lisäksi sauna ja spa -osasto sekä todella tilava terassi, joka ulottuu useaan kerrokseen.

Saanan saunaelämykset ovat vertaansa vailla. Saunaosastolla pääset saunomaan, rentoutumaan altaissa ja uimaan olipa vuodenaika mikä tahansa. Sauna ja spa -osaston pukuhuoneissa on tilaa vain rajallinen määrä, joten liput kannattaa ostaa netistä etukäteen.

Kylpylässä on 30-paikkainen yleissauna, sisäporeallas, kaksi kappaletta putoussuihkuja, elämyssuihku sekä lämmitettäviä lepotuoleja. Ulkoalueelta löytyy savusauna ja kaksi lämminvesiallasta. Kaikki saunat ovat yhteissaunoja, joten uima-asujen käyttö pukuhuoneiden ulkopuolella on pakollista.

Kokoustamiseen ja erilaisiin ryhmätapahtumiin Saanasta löytyy useita erilaisia ratkaisuja. Erillisiä kokoustiloja, VIP-saunakabinetti ja kesäterassi mahdollistavat onnistuneen tapahtuman tilaisuuden luonteesta riippumatta.

VIP-Saanassa on pieni oleskelutila sekä uusi 20 henkilön saunakabinetti. Kabinetista löytyy nykyaikainen kokoustekniikka sekä yhtenäinen iso pöytä, jonka ympärillä kokoustaa mielellään tai nautti rennosta illallista.

Saanassa voit viettää aikaa ympäri vuoden ja hemmotella kaikkia aistejasi. Bellanrannassa sijaitseva Saana tarjoaa vierailijoilleen ikimuistoisia hetkiä, olipa kyseessä lyhyt visiitti tai koko päivän kestävä vierailu.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com