Trampoliiniareena

Huippu Center – Trampoliini areena

Bellanrannassa trampoliineille pääsee Huippu Centerin tiloissa. Eri vahvuiset trampoliinit, joita on yhteensä 400 neliön verran takaavat, että trampoliiniareenalla jokaiselle on jotain. Laaja hyppymonttu ja useat pelipaikat täydentävät kokonaisuuden, jossa viihtyvät niin isot kuin pienetkin temppuilijat.

Trampoliiniareenan sääntöihin tulee tutustua ennen ensimmäistä temppuilukertaa, jotta ikäviltä yllätyksiltä säästyttäisiin. Alle kahdeksanvuotiaat tarvitsevat mukaansa aina huoltajan, mutta sitä vanhemmat lapset ja alaikäiset nuoret pääsevät areenalle hyppyluvalla, johon tarvitaan huoltajan allekirjoitus.

Heti kun olet päättänyt, että milloin haluat hyppimään trampoliiniareenalle, varmistat paikkasi varaamalla sen etukäteen. Trampoliiniareenan maksimi henkilömäärä on 30 henkilöä. Opiskelijoille on tarjolla alennuksia samoin perheliput (4hlö) tulevat halvemmaksi, jos haluat pomppimaan koko perheen voimin.

Trampoliiniareenalta pystyy myös varaamaan yksityistunteja, jotka ovat suosittuja varsinkin koululaisryhmien, koululaisten, urheiluseurojen ja kaveriporukoiden keskuudessa. Yksityistunnit ovat aina aukioloaikojan ulkopuolella, joten tunti on varmasti yksityinen.

Toinen suosittu vaihtoehto on synttärit trampoliiniareenalla. Tramppasynttäreihin kuuluu tunti temppuilua sekä herkuttelut juhlatilassa, jonka herkut kuuluvat hintaan.
Voit myös halutessasi varata pelkät hypyt trampoliiniareenalla ja vuokrata kokoustilan sekä tuoda omat herkut mukanasi. Syntymäpäiviä järjestetään aukioloaikojen puitteissa ja ne tulee varata viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Kesälomalla 3.6.-7.8.2024 avaamme arkisin jo klo 12.00.
Poikkeusaukioloajat nähtävillä Huippu Centerin verkkosivuilla.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    info[at]bellanranta.com