Bellanrantaan rakennetaan rantasviittejä

Bellanrantaan rakennetaan rantasviittejä

Kuopion Bellanranta laajenee korkeatasoisella majoituksella loppuvuodesta 2023. Bella Lake Resortiksi nimetylle alueelle aivan Kallaveden rantaan rakennetaan 19 korkeatasoista puurakenteista rantasviittiä. Rantasviittien ympäröimä alue maisemoidaan taidepuistoksi, jonka keskeisin elementti on kuvanveistäjä Pekka Jylhän suunnittelema näyttävä Joutsen-taideteos.

Rantasviitit rakennetaan ns. paritaloiksi, joissa huoneistojen yhdistäminen mahdollistaa erilaisten majoitustarpeiden huomioimisen. Huoneistoissa on makuuhuoneen ja keittiösyvennyksen lisäksi työskentelytila. Isoimmissa huoneistoissa on myös oma sauna järvinäköalalla.

Rantasviittejä varten Kallaveden rantaviivaa on täydennetty lisämaalla viime syksyn aikana ja sviittien rakentamisen on tarkoitus käynnistyä kevään aikana. Ensimmäiset majoittujat saapuvat Bellanrantaan loppuvuodesta 2023.

Taidepuisto on Bellanrannan vetonaula

Taidepuisto ja sen Joutsen-taideteos ovat Bella Lake Resortin sydän ja Bellanrannan vetonaula. Taidepuiston keskelle sijoittuu kuvanveistäjä Pekka Jylhän suunnittelema moniosainen Joutsen-niminen taideteos. Taidepuiston maastomuodot, istutukset ja polut ovat osa taideteosta.

Bella Lake Resort kutsuu vierailijoita läheltä ja kaukaa

Bella Lake Resort on yksi keskeinen toimija Kuopion Järvimatkailukeskus -hankkeessa, joka käynnistyy kevään 2023 aikana. Pohjoissavolaiset matkailu- ja palveluyritykset rakentavat tässä hankkeessa koko itäisen Järvi-Suomen alueelle uutta, kansainvälisen tason liiketoimintaa. Bella Lake Resortin majoitukset, Saanan sauna- ja kylpylämaailma sekä Bellanrannan yritysten lukuisat aktiviteetit ja oheispalvelut tarjoavat upeita elämyksiä kotimaisille ja ulkomaisille vierailijoille.

Varauksia otetaan vastaan 15.12. alkaen. Varaa majoituksesi nyt osoitteessa www.bellalakeresort.fi

Tervetuloa Bellanrantaan!

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit:
    Asiakaspalvelu

    +358 44 235 5026
    info[at]bellanranta.com