Kuntosali

Huippu Center

Bellanrannan Huippu Center on monipuolinen kuntosali, jonka laitteet koostuvat suurelta osin Techno Gymin laitteista. Laitevalikoimaa on täydennetty muun muassa Hoistin ja Goljatin laitteilla, jotta tarjonta olisi mahdollisimman kattava. Mahdollisuus kokonaisvaltaisen treenaamisen on varmistettu toiminnallisen harjoittelun tilalla, jossa pääsee nostamaan myös raskaampia painoja.

Kuntosaliin pääsee tutustumaan ilmaiseksi kolmen päivän ajan. Tutustumispassilla kuntosalin palvelut sekä virtuaalitunnit ovat käytössä kolme peräkkäistä päivää, jonka jälkeen voit hankkia jäsenyyden Huippu Centerille. Jäsenyyksien lisäksi Huippu Centerillä voi treenata myös maksamalla kertakäynnistä tai ostamalla 10 kerran kortin kuntosalille.

Huippu Centerin jäsenyydet ovat aina joustavia. Jäseneksi voi liittyä milloin itselle parhaiten sopii ja tyypillisesti asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassa olevia, jolloin irtisanomisaika on vain kuukausi.

Kuntosalilla työskentelee myös personal trainereita, joiden osaavassa opissa halutut tulokset ovat helpommin saavutettavissa ammattilaisen avulla. Tapaamisten avulla treenit, motivointi ja ravintovalmennus saadaan räätälöityä kuntotasosi mukaan ja elämäntilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi tulevat huomioiduksi.

Avainkortilla kuntosali on avoinna joka päivä aamu viidestä keskiyöhön, joten kulkulätkän avulla treenaminen on mahdollista lähes kellon ympäri.

Mitä suunnittelet?

Oheisella lomakkeella voit lähettää meille tiedustelun tai kysymyksesi liittyen Bellanrannan alueen palveluihin.
Voit myös laittaa meille sähköpostia tai soittaa.

Valitse kiinnostavat aktiviteetit: